![Kariniemen Kananpojan Paistileike](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2778-kariniemen-kananpojan-paistileike-maustamaton-600-g-20250108112126.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kariniemen Pulled Chicken](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen-pulled-chicken-20250131134915.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kariniemen Pulled Chicken
Kokonaisaika: 150 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
- Sekoita yhteen maustekastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta.
- Laita paistileikkeet uuninkestävään vuokaan ja kaada päälle puolet maustekastikkeesta. Peitä foliolla ja kypsennä n. 2 tuntia 150 asteisessa uunissa.
- Poista folio ja anna hieman jäähtyä. Siivilöi liemi kattilaan ja keittele sitä kasaan, kunnes siitä on jäljellä noin puolet.
- Revi sillä aikaa paistileikkeet ohuiksi säikeiksi käsin tai kahdella haarukalla.
- Lisää revitty liha, loput maustekastikkeesta sekä sinappi ja ketsuppi keitettyyn liemeen. Sekoita tasaiseksi, kuumenna, maista ja lisää tarvittaessa suolaa.