Grillimakkaraa Kariniemen tyyliin Hoplaa! Nyt ei tarvitse enää kanagrillaajankaan kärvistellä ilman makkaraa, sillä Kariniemen uutuusrintamalta kuuluu iloista piipitystä: kolme uutta ja erilaista kanagrillimakkaraa ovat nähneet päivänvalon.
Marinadista kastikkeeksi Jo aikojen alusta, tai ainakin siitä asti, kun kanaa alkoi saada valmiiksi marinoituna, on ihmiskuntaa mietityttänyt ylimääräisen marinadin käyttötarkoitus.
Kokonainen kalkkuna joulupöytään Mikä on iso, ruma ja viihtyy amerikkalaisessa kiitospäivän illallispöydässä? No tietenkin kalkkuna. Mutta miksi tuo majesteetillisen kokoinen lintu ei ole löytänyt tietään suomalaiseen joulupöytään?
Kananpoika confit - lohturuokaa Ranskasta Paistaminen, grillaaminen ja jopa sous vide -tekniikalla kypsentäminen alkaa olemaan peruskauraa kotikokkaajille, mutta mitäs mahtaa olla confit eli kavereiden kesken confaaminen?
Kariniemen Grillausmenu á la Teemu Laurell Juhannus on yhdessä syömisen juhla kesäyön myöhäisille tunneille saakka. Paras menu valmistuu helposti yhdessä grillaten ja samalla se myös yllättää vieraat.