
Täydellinen maku, vähemmän natriumia

Me Kariniemellä uskomme, että herkullinen ruoka ja hyvinvointi voivat kulkea käsi kädessä. Tavoitteenamme on valmistaa suomalaista kananpoikaa, joita voi nauttia hyvällä omallatunnolla – ilman, että mausta täytyy tinkiä.
Kariniemen on läsnä suomalaisten ruokapöydissä niin arjessa kuin elämän juhlahetkissä, ja siksi tuotteidemme ravitsemuksellisilla ominaisuuksilla on merkitystä. Terveellisempien vaihtoehtojen tarjoaminen on vastuullisuustyömme ytimessä – Uusin innovaatiomme on makusuola, joka säilyttää tuotteidemme tutun maun pienemmällä suolamäärällä.
Testatusti hyvä maku
Monet kokevat vähäsuolaisen ruuan olevan mautonta. Uuden makusuolan salaisuus piilee tarkoin harkitussa aromikokonaisuudessa, joka varmistaa, että tuotteen maku säilyy täyteläisen herkullisena, ja ilman mineraalisuolalle tyypillistä kitkerää jälkimakua. Maun säilyttäminen on ollut kehitystyömme päätavoite, ja testauksen tuloksena voimme ylpeänä todeta, että olemme onnistuneet: Ammattilaisten tekemissä aistinvaraisissa arvioinneissa makusuolalla maustettujen tuotteiden ja tavanomaisten tuotteiden välillä ei havaittu lainkaan eroa.
Pienet teot, suuret vaikutukset
Makusuola tekee terveellisistä valinnoista helppoja ja taatusti herkullisia. Se vastaa täydellisesti niin kuluttajien kuin terveysalan asiantuntijoiden toiveisiin kohtuullisemmasta suolankäytöstä. Kuinka paljon hyvää syntyykään pienillä muutoksilla: Vähemmän natriumia jokaisella suupalalla, mutta täsmälleen sama maku – Omasta mielestämme napakymppi!
