Kananiksi: Näin paneroit helposti ja siististi
Opi uusia kanakokkaustaitoja Kariniemen niksivideoista! Kaiken maailman kananiksit tarjoavat sinulle yksinkertaisia ja yllättäviä vinkkejä, joilla jokaisesta tulee mestarikokki.Tässä videossa esitellään #kananiksi, jonka avulla paneroit kanasi helposti ja siististi.
Panerointi on mukava tehdä itse, jotta voi valita mitä aineksia käyttää ja kuinka paljon. Paneroiminen saattaa kuitenkin tuntua hankalalta ja sotkuiselta puuhalta, jos jokaisen kanapalan pyörittää erikseen korppujauhoissa, jotka pöllähtelevät pitkin pöytää. Kiitos tämän näppärän niksin saat paneroitua kaikki kanapalat kerralla, ja pussi pitää ainekset visusti kasassa.
Helpon ja herkullisen paneroinnin voit toteuttaa esimerkiksi tällä reseptillä:
Helppo panerointi
4 annosta
25 minuuttia
Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi miedosti suolattu 760 g
2 dl korppujauhoja
1 tl suolaa
1 sitruunankuori raastettuna
1 pakastepussi
mustapippuria
Mittaa kaikki aineet pussiin ja ravista sekasin. Lisää Ohuen ohuet fileepihvit pussiin ja ravista sekaisin. Lado paneroidut fileepihvit leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Voit paistaa fileet myös paistinpannussa öljyssä. Nopeaa ja helppoa, eikös?