Kananpojan lihapullat
Kananpojan lihapullat valmistuvat käden käänteessä. Tässäpä siis aivan mainio resepti kananpojan jauhelihasta tehtyihin nopeisiin lihapulliin. Paista pannulla tai jos taloudesta löytyy hittimasiina air fryer, onnistuvat pullat myös hyvin siinä.
1 pkt Kariniemen Kananpojan jauheliha
1 pss sipulikeittoainesta
1 kananmunan keltuainen
0.5 dl vettä tai kermaviiliä
1 tl currya
Sekoita sipulikeitto, keltuainen, vesi/kermaviili ja curry kulhossa. Anna turvota 10 minuuttia.
Sekoita mukaan jauheliha. Jos massa tuntuu liian löysältä, voit laittaa sen hetkeksi jääkaappiin tekeytymään.
Pyörittele massasta lihapullia vedellä kostutetuin käsin.
Paista pyörykät pannulla rypsiöljyssä tai 190-asteisessa air fryerissa 10-12 minuuttia paiston puolivälissä koria ravistellen.
Tarjoa pyörykät vaikkapa pastan ja tomaattikastikkeen kera.