Sepän tila
Sepän tila on ollut saman suvun hallussa vuodesta 1540. Vuosien aikana tilalla on tuotettu maitoa, kasvatettu lihakarjaa ja viljelty leipä- ja rehukasveja.
Tila siirtyi luomutuotantoon vuonna 2012. Nykyään tilalla kasvatetaan broilereita ja viljellään luomuviljaa.
Maatalouden lisäksi tilan nykyinen omistaja tekee metsänhoitotöitä, pihapuiden kaatoja ja hoitoleikkauksia. Broilerinkasvatuksesta vastaavat isä ja poika Juha ja Juho Seppä. Tilalla työskentelee lisäksi yksi ulkopuolinen työntekijä.
Tilan tavoitteena on mahdollisimman ympäristöystävällinen tuotanto. Broilerin rehu tulee Satarehu Oy:ltä. Vehnä tuotetaan osin itse, mutta sitä ostetaan myös toisilta tuottajilta. Tuotantohallien lämmönlähteenä on hake, ja aurinkokennot tuottavat osan tarvittavasta sähköstä. Luomupelloilla kasvaa palkokasveja, viljaa ja nurmikasveja.