Appelsiiniglaseerattua kalkkunaa

Appelsiiniglaseerattua kalkkunaa

Kokonaisaika: 120 min
Kypsennysaika: 90 min
Työaika: 30 min
  • Uuniin

    Uuniin

Valmistusohje

  • Kiehauta appelsiinimarmeladi, hunaja ja appelsiinimehu kattilassa. Mausta kalkkuna suolalla ja pippurilla.
  • Ota pannulla kaunis väri fileen pintaan.
  • Laita uuniin ja kypsennä matalalla lämmöllä +100-120 astetta, kunnes lihan sisälämpötila on 68 astetta. Penslaa kalkkunan fileetä glaseerauskastikkeella paiston aikana.
  • Anna kypsän tuotteen levätä hetki ennen viipalointia.
  • Viimeistele appelsiiniglaseerauksella. Tarjoile omena-piparjuurimaustetun perunasoseen kera.

Omena-piparjuurimaustettu perunasose

  • Keitä perunoita suolalla maustetussa vedessä noin 15 minuuttia.
  • Lisää kuorittu ja lohkottu omena ja anna hautua kypsäksi. Kaada vesi pois ja soseuta. Lisää voi, piparjuuri ja ranskankerma. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä