Basilika-orzo-kanakeitto

Basilika-orzo-kanakeitto

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Silppua valkosipuli. Viipaloi purjo ohuiksi viipaleiksi. Puolita varsiparsakaalit.

  • Ruskista suikaleet tilkassa rypsiöljyä. Lisää mukaan valkosipuli sekä kurkuma ja jatka hetki freesaamista.

  • Kippaa kanasuikaleet kattilaan. Lisää mukaan kanaliemi ja kerma ja kiehauta. Lisää mukaan pasta ja anna kiehua välillä sekoitellen noin 8 minuuttia. 

  • Lisää liemeen varsiparsakaalit, purjot ja sitruunamehu. Jatka keittelyä 3 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. 

  • Mausta keittoa suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja tuoreella basilikalla. Tarjoa.

Kokeile reseptejä