

Basilika-orzo-kanakeitto
Huomioithan, että annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Annosmäärän muuttamisessa tulee huomioida mm. paistoajan pituus. Huomioithan myös, että reseptin ohjeteksti ei muutu annosmäärää muutettaessa. Tarvittaessa voit kääntyä Kuluttajapalvelumme puoleen, niin autamme sinua mielellämme onnistumaan!
Ainekset
1 pkt | Kariniemen Fileesuikale chili-basilika |
4 kpl | valkosipulinkynttä |
0.5 kpl | purjo |
1 l | vähäsuolaista kanalientä |
0.5 l | ruokakermaa 15% |
2 tl | kurkumaa |
250 g | varsiparsakaalia |
0.5 dl | sitruunamehua |
1 ruukku | basilikaa |
3 dl | orzo-pastaa |
rypsiöljyä | |
suolaa maun mukaan | |
mustapippuria myllystä |
Valmistusohje
-
Silppua valkosipuli. Viipaloi purjo ohuiksi viipaleiksi. Puolita varsiparsakaalit.
-
Ruskista suikaleet tilkassa rypsiöljyä. Lisää mukaan valkosipuli sekä kurkuma ja jatka hetki freesaamista.
-
Kippaa kanasuikaleet kattilaan. Lisää mukaan kanaliemi ja kerma ja kiehauta. Lisää mukaan pasta ja anna kiehua välillä sekoitellen noin 8 minuuttia.
-
Lisää liemeen varsiparsakaalit, purjot ja sitruunamehu. Jatka keittelyä 3 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
-
Mausta keittoa suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja tuoreella basilikalla. Tarjoa.
Kommentoi