

Grillattua kananpoikaa, lämmintä kukkakaalisalaattia ja hunaja-timjamijogurttia
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
-
Pilko kukkakaalista nuput irralleen ja pyörittele palat rypsiöljyssä. Grillaa kukkakaalit kuumassa grillissä tai parilassa nopeasti napakan kypsiksi ja siirrä ne sitten tarjoiluastiaan.
- Silppua kevätsipuli ja lehtipersilja joukkoon. Sekoita mukaan paahdetut pinjansiemenet, sitruunan raastettu kuori, mustapippuri, oliiviöljyä sekä suola. Sekoita.
- Sekoita hunaja-timjamijogurtin ainekset keskenään.
-
Grillaa Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvit kypsiksi kuumassa grillissä tai parilassa noin 2 minuuttia per puoli ja anna vetäytyä foliossa hetken aikaa ennen tarjoilua.