Helppo Kievin kana ja yrttiperunat
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Hienonna yrtit ja puolita perunat.
-
Laita perunat uunivuokaan. Lorauta päälle hieman rypsiöljyä. Mausta perunat hienonnetuilla yrteillä, suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja chilihiutaleilla. Sekoita, että mausteet tarttuvat tasaisesti perunoihin.
-
Nypi joukkoon voi. Paahda 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia puolessa välissä sekoittaen, kunnes perunat ovat kypsiä.
-
Ruskista täytetyt fileet pannulla keskilämmöllä rypsiöljyssä kauniin kullan ruskeiksi. Alenna lämpöä ja jatka kypsentämistä noin 8 minuuttia, kunnes kananpoika on mehevän kypsää.
-
Sekoita ranskankerma, dijon ja parmesaani huolellisesti keskenään
-
Tarjoa täytetyt kananpojan fileet yrttiperunoiden ja dijonilla ja parmesaanilla maustetun ranskankerman kera.