

Herkulliset kanacannellonit
Kokonaisaika: 80 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
Tomaattikastike
- Kuullota sipulikuutioita öljyssä muutama minuutti. Lisää tomaattimurska, sokeri, suola ja mustapippuri (ja chili). Anna hautua hiljalleen 30 min ja lisää lopuksi joukkoon valkosipuli.
Juustokastike
- Kuumenna maito kattilassa tai mikrossa. Sulata voi toisessa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Anna jauhon hetki kypsyä voissa, mutta älä anna seoksen ruskistua.
- Sekoita kuuma maito joukkoon pienissä erissä koko ajan vatkaten. Anna kastikkeen hautua hiljalleen 10 min välillä sekoittaen. Mausta lopuksi suolalla ja lisää joukkoon juustoraaste. Sekoita kunnes juusto on sulanut.
- Ruskista jauheliha pannulla ja lisää joukkoon sipulikuutiot. Sekoittele hetki ja lisää pannulle pinaatinlehdet. Kun pinaatti alkaa kutistua, nosta pannu liedeltä ja lisää joukkoon tuorejuusto sekä mausteet.
- Levitä lasagnelevyt työlaudalle ja jaa täyte levyille. Kääri levyt rullalle ja siirrä rullat voideltuun uunivuokaan.
- Kaada päälle tomaattikastike ja päällimmäiseksi juustosta tehty valkokastike. Paista 200 °C uunissa 15 - 20 min.