Intialainen kanavuoka
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 50 min
Työaika: 10 min
4 Annokset
Huomioithan, että annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Annosmäärän muuttamisessa tulee huomioida mm. paistoajan pituus. Huomioithan myös, että reseptin ohjeteksti ei muutu annosmäärää muutettaessa. Tarvittaessa voit kääntyä Kuluttajapalvelumme puoleen, niin autamme sinua mielellämme onnistumaan!
Ainekset
1 pkt | Kariniemen Kananpojan Paistileike 600 g |
4 dl | kookosmaitoa tai -kermaa |
2 rkl | currytahnaa |
500 g | wok-vihanneksia (pakaste) |
2 l vetoinen kannellinen foliovuoka |
Valmistusohje
- Kuivaa paistileikkeet talouspaperilla ja grillaa ne nopeasti kuumassa grillissä.
- Sekoita kookosmaito ja currytahna foliovuoassa ja kuumenna seos kiehuvaksi grillin päällä.
- Siirrä grillatut paistileikkeet foliovuokaan ja peitä kannella. Anna paistileikkeiden hautua grillissä miedolla lämmöllä n. 30 minuuttia.
- Poista vuoan kansi ja siirrä paistileikkeet vuoan toiseen reunaan. Lisää vuokaan jäiset wok-vihannekset ja pyörittele niitä hetki kastikkeessa. Jatka kuumentamista välillä sekoittaen noin 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kuumia.
- Tarjoile seuraksi esimerkiksi keitettyä jasmiiniriisiä.
Kommentoi