Kana-caprese pizza grillissä
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 25 min
Valmistusohje
- Grillaa pihvejä 2 min molemmin puolin. Asettele pihvit folionyyttiin vetäytymään. Suikaloi kypsät minuuttipihvit.
- Sekoita kaikki pohjan aineet ja vaivaa (yleiskoneessa n. 10 minuuttia). Kohota kylmässä mieluiten yön yli.
- Paloittele taikina 100 g paloiksi ja kauli ne 1-2 mm paksuiksi pizzapohjiksi.
- Aseta kaulittu pizzapohja grilliritilän päälle ja grillaa noin 30 sekuntia. Poista pizzapohja grillistä.
- Käännä pizzan grillattu puoli ylöspäin ja täytä kirsikkatomaateilla tai tomaattikastikkeella ja juustolla. Grillaa pizzaa epäsuorassa lämmössä kannen alla 2-3 min. Laita pizzan päälle tuoretta mozzarellaa, suikaloituja minuuttipihvin paloja ja basilikaa. Voit lisätä vielä suolaa, pippuria ja oliiviöljyä makusi mukaan.