Kana-fetajuustopasta
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Leikkaa kananpojan sisäfileet parin sentin pätkiksi. Viipaloi valkosipuli. Voitele uunivuoka ja levitä kanapalat vuokaan. Laita fetapala kokonaisena keskelle vuokaa.
- Ripottele vuokaan valkosipuliviipaleet, pinjansiemenet, viipaloitu aurinkokuivattu tomaatti ja pesto. Lorauta mukaan vielä kunnolla oliiviöljyä, rouhi päälle mustapippuria ja paista 225-asteisessa kiertoilmauunissa noin 15 minuuttia tai kunnes kana on kypsää ja kaikki on kauniisti paistunut.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita suoraan uunivuokaan kanan ja lisukkeiden joukkoon. Viimeistele parmesaanilla ja tarjoa.