Kananpojan koipinuijat sweet & sticky
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Murskaa herneet kevyesti ja sekoita suikaleet, herneet ja valutetut maissit keskenään.
- Sekoita oliiviöljy, sherryviinietikka, vaahterasiirappi, suola ja mustapippuri keskenään ja kaada kastike salaatin joukkoon.
- Sekoita sweet & sticky BBQ -kastikkeen ainekset keskenään kattilassa. Kiehauta ja anna poreilla 15 minuuttia.
- Grillaa koipinuijia keskilämmöllä noin 40 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat kypsiä. Mausta suolalla. Glaseeraa nuijat sweet & sticky BBQ -kastikkeella grillauksen loppuvaiheessa.
- Tarjoa glaseeratut kananpojan koipinuijat punakaalisalaatin kera.