Kananpojan sisäfileepihvejä, kukkakaalipyreetä ja tummaa rakuunakastiketta
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kiehauta suolalla maustettu vesi kattilassa. Lisää kukkakaalit kiehuvaan veteen ja keitä kypsiksi, noin 10 minuuttia. Valuta kukkakaalit ja laita tehosekoittimeen voin, tryffeliöljyn ja kerman kanssa. Soseuta silkin pehmeäksi ja mausta suolalla.
- Kiehauta viini ja sokeri niin, että viinistä on jäljellä noin puolet. Lisää mukaan demi glace ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Silppua rakuuna ja lisää kastikkeeseen. Vatkaa lopuksi kastikkeeseen kylmä voi.
- Paista kananpojan sisäfileepihvit pienessä määrässä öljyä kypsäksi, noin 2 minuuttia per puoli.