Kananrintaa ja herkkusienipastaa
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
Laita kanaleikkeet uunipellille leivinpaperin päälle. Paista ne kypsäksi 200 asteessa noin 40-45 minuuttia. Pidä leikkeet lämpimänä folion alla, sillä aikaa kun valmistat pastan.
Viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lämmitä pannulla 1 rkl öljyä ja paista sienet, sipulit ja valkosipulit kullanruskeiksi. Lisää mukaan kerma ja dijon-sinappi. Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä ja valuta se huolellisesti. Lisää pasta kastikkeen joukkoon. Hienonna yrtit ja lisää ne kastikkeeseen. Mausta ruoka suolalla ja pippurilla. Tarjoile pasta paistettujen rintaleikkeiden kanssa.