Kanapaella con chorizo
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Mausta broileripalat suolalla ja pippurilla. Kuumenna öljy leveällä pannulla ja ruskista kanapalat ja sen jälkeen chorizot. Laita sivuun. Sekoita kanaliemeen sahrami.
- Lisää pannulle sipuli ja paista pehmeäksi. Lisää valkosipuli ja jatka paistamista pari minuuttia. Älä polta.
- Lisää tomaattimurska, paprikajauhe ja chililastut. Paista pari minuuttia ja kaada mukaan kanaliemi.
- Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita joukkoon chorizo, paprikat ja kanapalat. Pienennä lämpöä ja anna hautua vartin.
- Lisää sitten riisi ja sekoita. Anna hautua matalalla lämmöllä noin puoli tuntia. Älä sekoita.
- Vatkaa munat kulhossa yhdessä persiljan ja sitruunankuorien kanssa.
- Kaada seos paellan päälle ja paista kuumassa uunissa muutama minuutti.