Katsu sando, umamiketsuppia ja rapeaa kaalia
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Kuutioi ja kuullota sipuli pehmeäksi tilkassa rypsiöljyä. Lisää joukkoon loput ainekset ja anna hautua sakeaksi, ketsupin paksuiseksi kastikkeeksi. Soseuta sauvasekoittimella, siivilöi ja jäähdytä.
- Leikkaa kaali niin ohuiksi viipaleiksi kuin mahdollista. Leikkaa porkkanasta juliennea, eli hieman tulitikkua ohuempaa pölkkyä. Laita kaali ja porkkana jääveteen rapeutumaan noin kymmeneksi minuutiksi. Valuta ja sekoita joukkoon korianteri.
- Pyörittele minuuttipihvit vehnäjauhoissa. Riko munat laakeaan astiaan ja vatkaa niiden rakenne rikki. Kaada pankojauhot toiselle laakealle astialle. Pyörittele jauhotetut minuuttipihvit munamassassa ja sen jälkeen pankojauhoissa.
- Kuumenna paistinpannu ja paista leivitetyt minuuttipihvit rypsiöljyssä kullankeltaisiksi ja rapeiksi. Mausta suolalla.
- Kanttaa leivät ja voitele ne umamiketsupilla. Kasaa päälle minuuttipihvit ja nosta umamiketsupilla voidellut kannet päälle. Paina leipiä vielä hieman kasaan ja tarjoa rapean kaalisalaatin kera.