Kiovan kanaa

Kiovan kanaa

Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 30 min
  • Uuniin

    Uuniin

  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Tee terävällä veitsellä tasku kananpojan rintafileiden keskelle. Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla. Jaa kylmä maustevoi ”taskuihin” fileiden sisään. Sulje leikkauskohdat hammas/cocktailtikulla.
  • Laita jauhot, vatkatut kananmunat ja pankojauhot erillisiin astioihin. Kasta broilerin fileet ensin jauhoissa, sitten kananmunissa ja lopuksi pankojauhoissa. Dippaa vielä kerran kananmunissa ja pankojauhoissa.
  • Uppopaista 160-asteisessa öljyssä noin 9 minuuttia kaksi fileetä kerrallaan, tai paista 180-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.

Yrtti-valkosipulivoi

  • Hiero kaikki ainekset yhteen, jaa neljään osaan ja pyöritä pitkulaisiksi. Kääri kelmuun ja anna jäähtyä jääkaapissa.