Kotoinen kanamakaronilaatikko

Kotoinen kanamakaronilaatikko

Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 15 min
  • Uuniin

    Uuniin

Valmistusohje

  • Aloita ruskistamalla kanajauheliha ja sipuli paistinpannulla.
  • Keitä makaronit puolikypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
  • Sekoita ruskistettu jauheliha ja sipuli sekä makaronit uunivuoassa. Vatkaa astiassa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon maito ja mausteet.
  • Lisää munamaito vuokaan niin, että makaronit juuri ja juuri peittyvät. Halutessasi voit ripotella makaronilaatikon pinnalle vielä juustoraastetta.
  • Kypsennä makaronilaatikko 180 °C uunissa noin tunnin ajan.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä