Kurpitsakanaa ja karpalohilloketta

Kurpitsakanaa ja karpalohilloketta

Kokonaisaika: 90 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 30 min
  • Uuniin

    Uuniin

Valmistusohje

  • Sekoita kaneli, suola ja pippuri keskenään ja hiero maustesekoitus oliiviöljyllä voidellun broilerin pintaan.
  • Sido kanankoivet yhteen paistinarulla. Viipaloi appelsiini ja laita appelsiiniviipaleita koipien ja siipien väliin.
  • Laita broileri uunivuokaan ja puserra lopuista appelsiineista mehua sen päälle. Paista broileria 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
  • Puolita ja kuori kurpitsa, koverra siemenet ja viipaloi kurpitsa. Pyörittele kurpitsaviipaleet oliiviöljyssä ja laita viipaleet broilerin kanssa samaan uunivuokaan.
  • Jatka paistamista vielä 45 minuuttia.
  • Huuhtele viinirypäleet ja kierittele karpalot sokerissa. Lisää rypäleet ja karpalot uunivuokaan 10 minuuttia ennen paistoajan päättymistä.
  • Raasta appelsiinin kuori ja purista appelsiinien mehu kattilaan. Lisää karpalot ja sokeri.
  • Keitä aineksia noin 10 minuuttia, kunnes seos sakenee.
  • Mausta hilloketta halutessasi mustapippurilla ja lisää tarvittaessa sokeria. Tarjoa valmis karpalohilloke broilerin ja uunikurpitsan kera.

Kokeile reseptejä