Limettikanaa ja kesäkurpitsaveneitä
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Sekoita marinadin ainekset ja lisää joukkoon Kananpojan Paistileikkeet. Anna seoksen maustua muutama tunti tai jopa yön yli.
- Leikkaa kesäkurpitsat puoliksi, ensin pituus ja sitten vaakasuunnassa. Koverra lohkon sisus lusikalla pois.
- Kuutioi kypsät varhaisperunat ja sekoita kuutiot fetajuuston ja hienonnetun kevätsipulin kanssa. Mausta sekoitus suolalla ja Chili Explosion mausteseoksella.
- Täytä koverretut kurpitsaveneet seoksella ja ripottele vielä pinnalle juustoraastetta.
- Laita kurpitsaveneet voideltuun grilliin ja grillaa kunnes ne pehmenevät.
- Grillaa marinoituja Kananpojan Paistileikkeitä 10-15 minuuttia välillä käännellen ja tarjoile ne sitten grillituoreina kesäkurpitsaveneiden kanssa.