Manun kanatinga
Kokonaisaika: 50 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Viipaloi sipulit ohueksi. Pilko valkosipuli. Laita puoli desilitraa sipuliviipaleita ja valkosipuli isoon kattilaan Kananpojan Rintafileiden kanssa, Mausta korianterilla, suolalla ja pippurilla ja peitä sitten ainekset vedellä.
- Kuumenna vesi kiehuvaksi ja anna sisällön kypsyä noin 25-35 minuutin ajan. Kananpojan on kypsyttävä kunnolla, jotta sen saa helposti revittyä. Ota fileet jäähtymään ja revi ne sitten Pulled Chickenin tapaan silpuksi. Säästä kanaliemi.
- Kuumenna öljy pannulla keskilämmöllä. Laita pannulle puoli desilitraa sipuliviipaleita ja paista niitä, kunnes ne ovat läpikuultavia.
- Lisää ripaus korianteria, pilkotut tomaatit ja chipotle chili. Kaada päälle vielä vähän kanalientä ja anna sen paistua vielä 25 minuuttia, tai kunnes tomaatit ovat kypsiä. Anna seoksen jäähtyä ja soseuta se sitten tehosekoittimessa sileäksi.
- Laita toiseen pannuun öljyä ja loput sipulit ja paista niitä kunnes ne ovat läpikuultavia. Lisää pannulle revitty kana ja sen jälkeen chipotle-tomaattikastike. Sekoita ainekset ja mausta suolalla ja pippurilla. Kypsytä läpikotaisin.
- Lämmitä tortillat. Tarjoiluvaiheessa kukin levittää tortillalleen kermaviiliä ja sen päälle kanatingaa. Päälle voi laittaa vielä guacamolea ja Pico de gallo -salsaa.