Marokkolaiset kanavartaat, mantelicouscous ja jogurttikastike
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Mikäli käytät puisia varrastikkuja ja valmistat vartaat grillissä, liota tikut hyvin ennen käyttöä.
- Pyyhi broilerinfileet talouspaperilla ja saksi pihvit sopiviksi suupaloiksi. Sekoita ras el hanout -mausteseos, harissa-tahna sekä sitruunamehu tahnaksi.
- Pyörittele broileripalat kevyesti maustetahnaseoksessa, pujota lihapalat varrastikkuihin ja anna lihojen marinoitua huoneenlämmössä puolisen tuntia.
- Kypsennä vartaat kuumalla parilapannulla tai grillissä. Tarjoa vartaat mantelicouscousin sekä raikkaan jogurttikastikkeen kera.
Mantelicouscous
- Valmista couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla.
- Paahda manteleita kuumalla ja kuivalla pannulla kunnes mantelit saavat hieman väriä. Rouhi paahdetut mantelit ja sekoita ne kypsän couscousin joukkoon.
Jogurttikastike
- Sekoita sitruunankuori jogurtin sekaan. Silppua jogurtin päälle reilusti tuoretta minttua.