Meksikolaista kanaa ja papusalaattia
Kokonaisaika: 70 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuivaa koipireisien pinta talouspaperilla.
- Sekoita keskenään currytahna, öljy ja mausteet. Hiero maustetahna koipireisien pintaan ja asettele ne sitten uunivuokaan.
- Paista koipireidet 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia ja valmista sillä aikaa papusalaatti.
- Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi ja nypi pavuista päät pois.
- Kiehauta pavut nopeasti suolalla maustetussa vedessä.
- Halkaise minimaissit pituussuunnassa, hienonna valkosipulinkynnet ja leikkaa tomaatit lohkoiksi.
- Kuullota sipuli ja valkosipuli pannulla tilkassa rypsiöljyä ja lisää joukkoon pavut, minimaissit, tomaatit ja soijakastike.
- Kaada sekaan vielä limen mehu ja koipireisistä irronnutta lientä. Anna ainesten kuumentua hetki pannulla.
- Tarjoile kypsät koipireidet lämpimän papusalaatin ja nachojen kanssa.