Meksikolaista kanaa ja papusalaattia

Meksikolaista kanaa ja papusalaattia

Kokonaisaika: 70 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 10 min
  • Uuniin

    Uuniin

Valmistusohje

  • Kuivaa koipireisien pinta talouspaperilla.
  • Sekoita keskenään currytahna, öljy ja mausteet. Hiero maustetahna koipireisien pintaan ja asettele ne sitten uunivuokaan.
  • Paista koipireidet 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia ja valmista sillä aikaa papusalaatti.
  • Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi ja nypi pavuista päät pois.
  • Kiehauta pavut nopeasti suolalla maustetussa vedessä.
  • Halkaise minimaissit pituussuunnassa, hienonna valkosipulinkynnet ja leikkaa tomaatit lohkoiksi.
  • Kuullota sipuli ja valkosipuli pannulla tilkassa rypsiöljyä ja lisää joukkoon pavut, minimaissit, tomaatit ja soijakastike.
  • Kaada sekaan vielä limen mehu ja koipireisistä irronnutta lientä. Anna ainesten kuumentua hetki pannulla.
  • Tarjoile kypsät koipireidet lämpimän papusalaatin ja nachojen kanssa.

Kokeile reseptejä