Paistettua kananpoikaa ja pastaa cacio e pepe
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Raasta juusto hienoksi raasteeksi. Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Muutama minuutti ennen kuin pasta on kypsää, aloita paahtamaan mustapippuria kuivalla pannulla.
- Lisää pannulle voi, desin verran pastan keitinvettä ja Pecorino. Sekoita voimakkaasti. Kun juusto on sulanut, nostele pannulle pasta ja sekoita huolellisesti.
- Lisää pannulle tarvittaessa pastan keitinvettä, jotta pastan koostumus on hieman kermainen.
- Paista kananpojan fileet voi-rypsiöljyseoksessa kauniin kullanruskeiksi ja kypsiksi. Tarjoa kananpoika cacio e pepen, raastetun Pecorinon ja vastarouhitun mustapippurin kera.