Paistettua kananpoikaa, porkkanapyrettä ja rucolapestoa
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
- Aloita porkkanapyreen valmistuksella. Paloittele kuoritut porkkanat ja keitä pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta porkkanoista vesi pois ja laita tehosekoittimeen curryn kanssa.
- Soseuta porkkanat lisäten samalla kerma ja voi hiljalleen joukkoon. Mausta suolalla.
- Rucolapesto valmistuu vaikkapa porkkanoiden kiehuessa. Laita kaikki peston ainekset kulhoon ja poraa sauvasekoittajalla sileäksi tahnaksi.
- Paista kananpojan rintafileet voi-öljyseoksessa noin 5 minuuttia molemmin puolin. Paistamisen puoli välissä laita pannulle myös viipaloitu chili sekä rosmariinin oksat.
- Valele rosmariinista ja chilistä makua saanutta paistirasvaa kananpojan rintafileiden päälle paistamisen aikana. Mausta suolalla ja mustapippurilla.