Sitruunaiset kanapihvit ja täytetyt portobellosienet
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Ota Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Leikkaa sitruuna lohkoiksi. Poista sienistä jalat ja hienonna ne. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi ja hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.
- Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista aineksia hetki. Lisää joukkoon kypsä riisi, mustapippuria ja suolaa. Kääntele muutaman minuutin ajan.
- Lisää lopuksi joukkoon parmesaaniraaste ja tarkista maku. Mausta vielä tarvittaessa. Lusikoi täyte sienten sisään ja nosta sienet grilliin.
- Mittaa vesi kattilaan ja kiehauta. Lisää suola, miniparsat ja puolitetut kesäporkkanat. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Sekoita joukkoon sulatettua voita ja rakuunaa.
- Grillaa kasvikset vielä kevyesti grillissä ennen tarjoilua.
- Grillaa Minuuttipihvit ja sitruunalohkot molemmin puolin ja nauti ateria heti.