Thaimaalainen kana-nuudeliwokki
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja laita nuudelit kiehuvan veden joukkoon. Sammuta liesi ja anna nuudeleiden kypsyä muutama minuutti.
- Valuta nuudelit ja jätä ne sivuun odottamaan hetkeksi.
- Kuumenna öljy pannulla. Paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
- Lisää kanan joukkoon porkkanasuikaleet, valkosipuli, inkivääri ja chili. Kääntele aineksia kovalla lämmöllä muutaman minuutin ajan.
- Lisää pannulle mungidut, soijakastike, ruokosokeri, limen raastettu kuori ja mehu.
- Lisää ruokaan vielä hienonnettu kevätsipuli ja kypsennetyt nuudelit. Valmis wokki odottaa syöjiään!