Tulinen kanapihvi, mango-tomaattisalsa ja kasvis-couscous
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kypsennä ruoka uunissa 175 asteessa noin 50 minuuttia. Anna aterian vetäytyä noin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua.
- Sekoita oliiviöljy ja chilitahna keskenään. Ota Minuuttipihvi® huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista ja sivele ne oliiviöljy-chilitahnalla.
- Grillaa pihvit kuumassa grillissä tai paista pannulla 1-2 minuuttia molemmin puolin.
- Kuutioi kesäkurpitsa ja paprika pieniksi kuutioiksi, hienonna valkosipuli.
- Kuumenna öljy pannulla ja kääntele aineksia hetki kuumassa pannussa.
- Lisää vesi, kiehauta ja sitten sammuta levy. Lisää couscous pannulle ja anna sen turvota muutaman minuutin ajan.
- Rouhi joukkoon reilusti mustapippuria ja lisää oliiviöljy. Sekoita, kunnes seos on irtonaista.
- Tarjoa herkullinen kasvis-couscous kananpojan ja mango-tomaattisalsan kanssa.
Mango-tomaattisalsa
- Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi, hienonna punasipuli ja kuutioi kuorittu mango. Sekoita sen jälkeen ainekset keskenään.
- Mausta seos chilipaprikalla, sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa lopuksi sekaan korianteri ja tarkista maku.