Valkosipulinen kanapasta
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Keitä pasta al denteksi pakkauksen ohjeen mukaan. Poista kaalista kova kantaosa ja suikaloi kaali.
- Kuumenna tilkka öljyä korkeareunaisessa pannussa ja paista fileesuikaleet kypsiksi. Nosta suikaleet pannulta ja kuumenna pannu uudelleen.
- Lisää pannulle loput öljystä sekä pähkinät ja pähkinöiden hieman ruskistua.
- Lisää joukkoon valkosipulilastut, chilikuutiot, suola ja kaali. Sekoittele kunnes kaalista irronnut neste on lähes kokonaan haihtunut.
- Sekoita joukkoon kanasuikaleet, appelsiininkuori, lehtipersilja ja pasta. Sekoittele kunnes pasta on kuumentunut. Jaa pasta lautasille ja viimeistele mustapippurilla ja parmesaanilla.