Vietnamilainen kanasalaatti
Kokonaisaika: 70 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Laita Kariniemen Kananpojan Uunibroileri kattilaan ja laske päälle vettä sen verran, että se peittyy.
- Keitä hiljalleen miedolla lämmöllä poreillen kannen alla noin 40 minuuttia, tai kunnes broileri on kypsää. Kypsästä linnusta irtoaa luut helposti ja liha on kauniin vaaleaa.
- Jäähdytä, poista luut ja nahka ja leikkaa liha veitsellä suikaleiksi.
- Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Puristele sipulia kylmän juoksevan veden alla lävikössä.
- Leikkaa kurkku ja paprika suikaleiksi. Yhdistä ainekset kulhoon ja purista joukkoon sitruunanmehua. Hienonna joukkoon korianteria ja pala punaista chilipaprikaa. Anna maustua hetki ennen tarjoilua.