Kariniemen Kalkkunan Fileepihvi miedosti suolattu
Kariniemen kalkkunan fileepihvi miedosti suolattuna. Mieto suolaus tekee pihvistä mehevän. Lisää vain mausteet oman maun mukaan. Kariniemen kalkkuna on aina suomalaista.
Valmistus
Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi paistinpannulla tilkassa öljyä n.15 min kummaltakin puolen. Voit kypsentää pihvit myös uunissa 200 °C:ssa n. 15 min. Mausta halutessasi esim. yrteillä.
Ravintosisältö ja tuotekoodit
Ravintosisältö ja tuotekoodit
Pakkauskoko | 400 g |
---|---|
Tuotetunnus | 2772 |
EAN | 6409100027728 |
Ravintoarvo / 100g | |
---|---|
Energia | 392 kJ / 94 Kcal |
Rasva | 0,4 g |
joista tyydyttyneitä | 0,1 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
joista sokereita | 0 g |
Proteiini | 22 g |
Suola | 0,60 g |
Tuotetiedot
Tuotetiedot
suomalainen kalkkunanfilee (90%), vesi, jodioitu suola, kasvikuitu (psyllium, herne). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. . Kalkkunan alkuperä Suomi.
Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.