Italialainen kananpoika scarpariello tomaatin, paprikan ja valkosipulin kera

Kariniemen tapaan

Pihvit ja fileet kananpojasta ja kalkkunasta

Kariniemen Kalkkunan Fileepihvi miedosti suolattu

Kariniemen kalkkunan fileepihvi miedosti suolattuna. Mieto suolaus tekee pihvistä mehevän. Lisää vain mausteet oman maun mukaan. Kariniemen kalkkuna on aina suomalaista.

  • Liedelle

    Liedelle

  • Uuniin

    Uuniin

Valmistus

Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi paistinpannulla tilkassa öljyä n.15 min kummaltakin puolen. Voit kypsentää pihvit myös uunissa 200 °C:ssa n. 15 min. Mausta halutessasi esim. yrteillä.

 

Ravintosisältö ja tuotekoodit

Pakkauskoko 400 g
Tuotetunnus 2772
EAN 6409100027728
Ravintoarvo / 100g
Energia 392 kJ / 94 Kcal
Rasva 0,4 g
joista tyydyttyneitä 0,1 g
Hiilihydraatit 0 g
joista sokereita 0 g
Proteiini 22 g
Suola 0,60 g

Tuotetiedot

suomalainen kalkkunanfilee (90%), vesi, jodioitu suola, kasvikuitu (psyllium, herne). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. . Kalkkunan alkuperä Suomi.

 

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Kokeile reseptejä