Kariniemen Kananpojan Fileepihvi miedosti suolattu
Kariniemen Kananpojan fileepihvi miedosti suolattu on helppo maustaa oman maun mukaan. Mieto suolaus pitää pihvin mehevämpänä. Fileepihvi kypsyy nopeasti pannulla, uunissa ja sopii erinomaisesti myös grillattavaksi. Rasiassa 5-8 pihviä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
Valmistus
Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi grillissä tai paistinpannulla tilkassa öljyä n.10 min kummaltakin puolen. Voit kypsentää pihvit myös uunissa 220 -250 °C:ssa 10 -15 min. Mausta halutessasi esim. pippureilla.
Ravintosisältö ja tuotekoodit
Ravintosisältö ja tuotekoodit
Pakkauskoko | 1 kg |
---|---|
Tuotetunnus | 2377 |
EAN | 6409100023775 |
Ravintoarvo / 100g | |
---|---|
Energia | 361 kJ / 86 Kcal |
Rasva | 1,5 g |
joista tyydyttyneitä | 0,4 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
joista sokereita | 0 g |
Proteiini | 18 g |
Suola | 0,78 g |
Tuotetiedot
Tuotetiedot
suomalainen broilerin filee (87 %), vesi, jodioitu suola, kasvikuitu (psyllium, herne). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.
Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.