Italialainen kananpoika scarpariello tomaatin, paprikan ja valkosipulin kera

Kariniemen tapaan

Pihvit ja fileet kananpojasta ja kalkkunasta

Kariniemen Kananpojan Juhlafilee karpalo-punaviini

Kariniemen Kananpojan mehevät, karpalo-punaviini -pintamaustetut rintafileet sopivat hyvin juhlapöytään ja parempiin ruokahetkiin. Filee sopii monenlaisiin kanaruokiin ja jäähtyneenä hyvin myös salaattiin. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.

  • Liedelle

    Liedelle

  • Uuniin

    Uuniin

  • Airfryer

    Airfryer

Valmistus

Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä molemmin puolin yhteensä n. 20 min välillä käännellen tai paista uunissa 220°C n. 20 min, kunnes ne ovat kypsiä. Airfryerissa 180°C 25 min.

Ravintosisältö ja tuotekoodit

Pakkauskoko 590 g
Tuotetunnus 2172
EAN 6409100021726
Ravintoarvo / 100g
Energia 485 kJ / 116 Kcal
Rasva 3,1 g
joista tyydyttyneitä 0,5 g
Hiilihydraatit 2,6 g
joista sokereita 1,4 g
Proteiini 19 g
Suola 1,2 g

Tuotetiedot

suomalainen broilerinfilee (84 %), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, sokeri, aromit (mm. punaviini), mausteet (mm. sipuli, mustapippuri, kaneli), maltodekstriini, dekstroosi, karpalojauhe, kasvikuitu (psyllium, herne, sitrus), sitruunajauhe. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. LIHA ON LUONTAISESTI RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.