Kariniemen Kananpojan Juhlafilee karpalo-punaviini
Kariniemen Kananpojan mehevät, karpalo-punaviini -pintamaustetut rintafileet sopivat hyvin juhlapöytään ja parempiin ruokahetkiin. Filee sopii monenlaisiin kanaruokiin ja jäähtyneenä hyvin myös salaattiin. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
Valmistus
Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Paista fileepihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä molemmin puolin yhteensä n. 20 min välillä käännellen tai paista uunissa 220°C n. 20 min, kunnes ne ovat kypsiä. Airfryerissa 180°C 25 min.
Ravintosisältö ja tuotekoodit
Ravintosisältö ja tuotekoodit
Pakkauskoko | 590 g |
---|---|
Tuotetunnus | 2172 |
EAN | 6409100021726 |
Ravintoarvo / 100g | |
---|---|
Energia | 485 kJ / 116 Kcal |
Rasva | 3,1 g |
joista tyydyttyneitä | 0,5 g |
Hiilihydraatit | 2,6 g |
joista sokereita | 1,4 g |
Proteiini | 19 g |
Suola | 1,2 g |
Tuotetiedot
Tuotetiedot
suomalainen broilerinfilee (84 %), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, sokeri, aromit (mm. punaviini), mausteet (mm. sipuli, mustapippuri, kaneli), maltodekstriini, dekstroosi, karpalojauhe, kasvikuitu (psyllium, herne, sitrus), sitruunajauhe. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. LIHA ON LUONTAISESTI RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.
Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.