Kariniemen Kananpojan Koipipala marinoitu
Kariniemen Kananpojan marinoitu koipipala on herkullista ja helppoa sormisyötävää. Koipipalat voi kypsentää grillissä, uunissa tai airfryerilla. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
Valmistus
Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja kypsennä uunissa 200 °C n. 50 min. Vinkki: lisää vuokaan noin 15 minuutiksi artisokan sydämiä, sipulia, kirsikkatomaatteja, oliiviöljyä ja balsamicoa. Mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä. Tarjoa salaattipedillä.
Ravintosisältö ja tuotekoodit
Ravintosisältö ja tuotekoodit
Pakkauskoko | n. 1,5 kg |
---|---|
Tuotetunnus | 2931 |
EAN | 2391293100002 |
Ravintoarvo / 100g | |
---|---|
Energia | 495 kJ / 118 Kcal |
Rasva | 5,7 g |
joista tyydyttyneitä | 1,3 g |
Hiilihydraatit | 1,7 g |
joista sokereita | 0,8 g |
Proteiini | 15 g |
Suola | 0,86 g |
Tuotetiedot
Tuotetiedot
suomalainen broilerin koipipala (79 %), vesi, rypsiöljy, etikka, sokeri, jodioitu suola, maissimaltodekstriini, mausteet (mm. paprika, valkosipuli, valkopippuri), aromit, kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), happamuudensäätöaine (maitohappo). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. . Broilerin alkuperä Suomi.
Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.