Paitettuj hunamarinoituja kanan fileesuikaleita

Kariniemen tapaan

Monikäyttöiset kananpojan suikaleet ja viipaleet

Kariniemen Kananpojan paistisuikale miedosti suolattu

Kariniemen Kananpojan paistisuikale miedosti suolattu

Kariniemen Kananpojan miedosti suolatut paistisuikaleet on helppo maustaa oman maun mukaan. Maukkaat suikaleet eivät kaipaa enää lisäsuolaa. Paistisuikaleet kypsyvät nopeasti ja sopivat moniin kanaruokiin, esimerkiksi kastikkeisiin, patoihin ja laatikoihin. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.

  • Liedelle

    Liedelle

Valmistus

Ota suikaleet huoneenlämpöön 30 min ennen kypsentämistä. Paista suikaleet paistinpannulla tilkassa öljyä n. 10 min välillä käännellen.

Ravintosisältö ja tuotekoodit

Pakkauskoko 300 g
Tuotetunnus 2399
EAN 6409100023997
Ravintoarvo / 100g
Energia 540 kJ / 129 Kcal
Rasva 7,1 g
joista tyydyttyneitä 2,1 g
Hiilihydraatit 0,3 g
joista sokereita 0 g
Proteiini 16 g
Suola 0,81 g

Tuotetiedot

suomalainen broilerin reisiliha (85 %), vesi, jodioitu suola, hapettumisenestoaine (E331), etikkajauhe. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. LIHA ON LUONTAISESTI RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.

Herkulliset tuoteuutuudet

Herkuttele tuoreimmilla uutuuksilla. Tutustu uusimpiin tulokkaisiimme, joilla taiot niin arjen nopeat lounaat kuin juhlapäivän herkuttelut.

Kokeile jotain uutta ja anna makumaailmojen yllättää – nämä uutuudet tekevät ruoanlaitostasi helppoa ja nautinnollista! 

Tutustu

HYVIN KASVATETTU KANANPOIKA ON LÄHIRUOKAA

Kariniemen 76 kotitilaa muodostavat Länsi-Suomessa pienen yhteisön lähellä toisiaan. Ravinnerikkaat ja viljavat pellot, sekä meren läheisyys ovat ideaaleja mm. viljan kasvulle, joka on pääosin kananpoikien ravintoa.

Tutustu hyvään kasvatukseen

Kariniemen kotitilallinen pellolla

Kanakoulu

Kariniemen kanakoulu tarjoaa tietoa kananpojan oikeaoppisesta käsittelystä ja kypsentämisestä. Näillä ohjeilla kokkaat mehukasta ja maistuvaa kanaa! 

Lue parhaat vinkit kanakoulusta

Kariniemen Kanakoulu