Kanan koipipalat punakaalisalaatin ja kastikeen kera

Kariniemen tapaan

Uuni- ja pannuvalmiit - helppoa ja nopeaa!

Kariniemen Kananpojan Uunivalmis ranskalainen kanapata

Kariniemen Kananpojan Uunivalmis ranskalainen kanapata Lyonin tapaan on kanaruokien klassikko. Uunivalmiissa kartonkirasiassa kanapata kypsyy vaivattomasti. Lisää pataan kirsikkatomaatteja, kypsennyksen loppuvaiheessa crème fraîchea ja nauti perunoiden, pastan tai riisin kera. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.

  • Uuniin

    Uuniin

Valmistus

Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Poista muovikalvo. Kypsennä ranskalainen kanapata pakkauksessaan uunissa 175°C kypsäksi n. 45 min. Huom! Kartonkirasian max lämpötila 200°C. Vinkki: Lisää joukkoon kirsikkatomaatteja ennen uuniin laittoa. Kypsentämisen loppuvaiheessa lisää 150g crème fraichea ja sekoita tuotteeseen. Tarjoile perunoiden kanssa.

Ravintosisältö ja tuotekoodit

Pakkauskoko 700 g
Tuotetunnus 2498
EAN 6409100024987
Ravintoarvo / 100g
Energia 580 kJ / 139 Kcal
Rasva 7,8 g
joista tyydyttyneitä 1,7 g
Hiilihydraatit 2,4 g
joista sokereita 1,6 g
Proteiini 15 g
Suola 1,1 g

Tuotetiedot

suomalainen broilerin reisiliha (74%), vesi, rypsiöljy, mausteet (mm. sipuli, tomaatti, paprika, valkosipuli, mustapippuri, salvia), punaviinietikka, sokeri, jodioitu suola, aromit, omenasiiderietikka, kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaine (ksantaanikumi, guarkumi), säilöntäaine (E211, kaliumsorbaatti). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.

Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.