Kariniemen Kananpojan Uunivalmis ranskalainen kanapata
Kariniemen Kananpojan Uunivalmis ranskalainen kanapata Lyonin tapaan on kanaruokien klassikko. Uunivalmiissa kartonkirasiassa kanapata kypsyy vaivattomasti. Lisää pataan kirsikkatomaatteja, kypsennyksen loppuvaiheessa crème fraîchea ja nauti perunoiden, pastan tai riisin kera. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
Valmistus
Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Poista muovikalvo. Kypsennä ranskalainen kanapata pakkauksessaan uunissa 175°C kypsäksi n. 45 min. Huom! Kartonkirasian max lämpötila 200°C. Vinkki: Lisää joukkoon kirsikkatomaatteja ennen uuniin laittoa. Kypsentämisen loppuvaiheessa lisää 150g crème fraichea ja sekoita tuotteeseen. Tarjoile perunoiden kanssa.
Ravintosisältö ja tuotekoodit
Ravintosisältö ja tuotekoodit
Pakkauskoko | 700 g |
---|---|
Tuotetunnus | 2498 |
EAN | 6409100024987 |
Ravintoarvo / 100g | |
---|---|
Energia | 580 kJ / 139 Kcal |
Rasva | 7,8 g |
joista tyydyttyneitä | 1,7 g |
Hiilihydraatit | 2,4 g |
joista sokereita | 1,6 g |
Proteiini | 15 g |
Suola | 1,1 g |
Tuotetiedot
Tuotetiedot
suomalainen broilerin reisiliha (74%), vesi, rypsiöljy, mausteet (mm. sipuli, tomaatti, paprika, valkosipuli, mustapippuri, salvia), punaviinietikka, sokeri, jodioitu suola, aromit, omenasiiderietikka, kasvikuitu (psyllium, herne), sakeuttamisaine (ksantaanikumi, guarkumi), säilöntäaine (E211, kaliumsorbaatti). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.
Huomioithan, että valmistamme tehtaillamme osaa tuotteista läpi vuoden ja osaa tuotteista vain sesongeittain. Kauppiaasi osaa neuvoa sinua parhaiten haluamasi tuotteen suhteen tai voit kääntyä myös Kuluttajapalvelumme puoleen.